NUTRiLiNK is een energieke onderneming geleid door een enthousiast, accuraat en klantgericht ondernemerskoppel. Zij bedienen gepassioneerd één van de mooiste segmenten van de Nederlandse en Belgische markt: “die van Lekker, Verantwoord en Gezond eten.”

De basisfunctie is het aanreiken van oplossingen en verbindende diensten op het vlak van advisering rondom voeding. Het bouwen aan voedingsprofessionals door hen succesvoller te maken, zal indirect een bijdrage leveren aan een groeiend welzijn en gezondheid van mensen.

NUTRiLiNK Visie

Lekker, verantwoord en gezond willen eten wordt voor mensen steeds belangrijker.

NUTRiLiNK Missie

Wij willen excellente diensten, integrale samenwerking en perfecte kennisdeling bereikbaar maken voor alle Vlaamse en Nederlandse voedingsprofessionals, waardoor zij in staat zijn hun doelgroep lekker, verantwoord en gezond te laten eten.

Waarom kiezen voor NUTRiLiNK?

Omdat wij het vak beoefenen, diëtetiek (diëtisten) en foodservice. We werken samen met verschillende IT specialisten. Je vindt ons op bijscholingen en de diëtisten zijn kwaliteit geregistreerd in Nederland (in Belgie bestaat dit nog niet). Door de kennis en ervaring kunnen wij helpen met de software systemen, maar we leggen ook de link naar jouw praktijk.