Next level coaching met NUTRiPORTAL!

Haal meer uit je begeleiding door een goede en veilige interactie met jouw professional. Het e-Health platform “NUTRiPORTAL” wordt gebruikt door voedings-, en gezondheidsprofessionals en aangeboden aan hun cliënten. Jij dus! Onder voedingsprofessionals verstaan we diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, personal trainers, (orthomoleculair) therapeuten, leefstijlcoaches, beweegcoaches, mental coaches, etc. Dus alle professionals waarbij voeding, beweging, leefstijl en/ of motivatie een rol spelen in de begeleiding.

NUTRiPORTAL is dus de verbinding tussen jou en je professional. Dit begint vaak met het maken van een afspraak in de agenda van de professional, maar het is veel meer. Je stelt je vragen, leest je documenten, behandelplan en gemaakte afspraken, je deelt je dagboek met leefstijl, wat je eet en drinkt en je beweging om samen conclusies te maken. Ook veilig videobellen behoort tot de mogelijkheden. Online betalen, inschrijven op workshops, intakeprofiel, … 

De tool?

NUTRiPORTAL is een webapplicatie. Een webapplicatie kan via een internetbrowser worden geopend. De web app is qua design responsive en kan dus onafhankelijk van het soort device gebruikt worden. Zo kan de web app in één keer alle platformen, devices en browsers bedienen. 

De app hoef je dus niet te downloaden in de app stores. Wel kan je een icoontje op jouw mobiel device zetten, zodat je de beleving van de app hebt.

Hoe download ik de app?

NUTRiPORTAL is een webapplicatie. Een webapplicatie kan via een internetbrowser worden geopend. De web app is qua design responsive en kan dus onafhankelijk van het soort device gebruikt worden. Zo kan de web app in één keer alle platformen, devices en browsers bedienen. 

De app hoef je dus niet te downloaden in de app stores. Wel kan je een icoontje op jouw mobiel device zetten, zodat je de beleving van de app hebt.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

 1. Ga naar: https://www.nutriportal.eu en klik op aanmelden.
 2. Vul je gegevens in en klik op aanmelden.
 3. Ga naar je mailbox en klik op de link in welkomstmail ter bevestiging van je account. Kijk in je spam map indien je de mail niet ontvangt. 
 4. Je bent ingelogd.

Op zoek naar een uitgebreidere handleiding? Bekijk deze hier.

Ik weet mijn wachtwoord niet

Bekijk de video.

Ga naar https://www.nutriportal.eu

Klik op wachtwoord vergeten.

Je ontvangt een email met een link. Kijk in je spam map indien je de mail niet ontvangt. Met behulp van deze link stel je zelf een nieuw wachtwoord in.

Daarna kan je inloggen met je inlognaam (e-mailadres) en wachtwoord.

Let op: de link is 2 uur geldig.  Is deze verlopen? Volg de procedure dan opnieuw.

Inloggen lukt niet

Melding: fout wachtwoord of gebruikersnaam

 1. je inlognaam is je email adres. Weet je zeker dat je het juiste email adres hebt ingegeven?
 2. Je wachtwoord is niet goed. Klik op "wachtwoord vergeten". Je ontvangt een email met een link. De link opent in de webbrowser en je typt een nieuw wachtwoord in. Daarna kan je inloggen.
 3. Heb je geen mail gehad? Kijk in je spammap. Let ook op typefouten in je emailadres. Vraag dan opnieuw aan.
 4. Let op: je browser kan een oud wachtwoord in zijn geheugen hebben. Zorg dat je zelf je wachtwoord ingeeft en veranderd in je wachtwoordentool van je browser.

Melding: je account is niet bevestigd.

 1. Na aanmelding is er een mail naar je verzonden om je account te bevestigen. Klik op de link en je wordt automatisch ingelogd.
 2. Geen mail gehad? kijk in je spammap.
 3. Is de link verlopen? Er wordt een nieuwe Mail verzonden als je probeert in te loggen.
 4. Lukt het nog niet?  Klik dan op "wachtwoord vergeten". Hierdoor wordt je account ook bevestigd. Je maakt met behulp van de mail een nieuw wachtwoord aan.

Mijn professional heeft mij aangemeld?

Het kan zijn dat jouw professional je heeft aangemeld op het platform. Bevestig jouw account met behulp van de link in de mail en ga aan de slag met onder andere je dagboek, dossier en nutrimail. 

Heb je enkel een afspraak bevestiging, maar nog geen account? Meld je dan aan via de button "aanmelden".

Bekijk de video hoe je je. zelf kan aanmelden.

 

Ik heb via de website van mijn professional een afspraak gemaakt. Hoe kan ik nu inloggen?

Als je via de website van je professional naar Nutriportal gaat, dan kan je direct een afspraak maken. Op het einde heb je je naam en email adres en een wachtwoord ingevuld. Je ontvangt een bevestigingsmail. Met de link in de mail bevestig je je account. Daarna kan je inloggen en je intakeprofiel invullen. Lukt het niet? Kies dan "wachtwoord vergeten". Je ontvangt een nieuwe mail met een link. Check je spambox als je de mail niet ontvangt.

Ik heb nog geen praktijk?

Heb je nog geen praktijk? Registreer je dan via de algemene tool: https://www.nutriportal.eu. Nadat je bent aangemeld kan je op zoek gaan naar een praktijk die je kan begeleiden. Bekijk via de homepagina welke mogelijkheden het platform biedt voor jou en je coach.

Moet ik betalen voor het gebruik van NUTRiPORTAL?

Jouw professional heeft een abonnement bij Nutrilink voor het gebruik van Nutriportal. Jij betaald niets aan Nutrilink. Het kan wel zijn dat je praktijk een vergoeding vraagt voor het gebruik van Nutriportal.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, zeker. Alle informatie staat op een beveiligde server in Europa. Het videobellen is ook versleuteld en er wordt niets bewaard. Nutrilink doet niets met jouw gegevens en wordt niet verstrekt aan derden! Enkel voor het verlenen van support (bij vragen van jou of je professional) zal de data bekeken kunnen worden door medewerkers van Nutrilink. Jij bepaalt zelf de toestemmingen voor de praktijk. Met andere woorden: wat mag jouw praktijk zien van jouw dagboek, metingen, etc. Je kan deze toestemming ten alle tijden intrekken.

Zorg wel zelf voor het instellen van een veilig wachtwoord!

Can I use the app in English?

Yes, at the bottom switch the language from NL to EN

Heb ik internet nodig voor het gebruik van de app?

Ja, het is en webapplicatie waarbij je altijd internet verbinding voor nodig hebt.

Kan ik mijn account sluiten?

Ja, zeker!

Je kan jouw account sluiten. Ga naar instellingen en kies account sluiten. Alle toekomstige afspraken worden geannuleerd en de toestemmingen voor de praktijken om jouw gegevens te bekijken worden ingetrokken.

 

Hoe geef ik toestemming aan de praktijk om mijn gegevens in te kijken?

Ga hiervoor naar instellingen in het menu --> toestemming --> klik op het potloodje achter de praktijk --> zet de switch naar groen bij dagboek. Klik op opslaan.

Ga hiervoor naar instellingen in het menu --> toestemming --> klik op het potloodje achter de praktijk --> zet de switch naar groen bij de "masterswittch" en per onderdeel. Klik op opslaan.