Hoe kan ik een afspraak maken?

Bekijk de video

Een afspraak wordt veelal via de website van de praktijk gemaakt. Je ziet dan direct het stappenplan. Heb je de nutriportal url van jouw praktijk? klik dan op de button “Ik wil een afspraak maken”. Staat deze er niet op? Dan heeft jouw praktijk ervoor gekozen om eerst te laten aanmeten en daarna de agenda te laten zien. om een afspraak te boeken.

afspraak maken buttton
stappenplan

Klik een tijdstip aan dat voor je uitkomt. Het is mogelijk om een dag aan geven in het datumveld links en/of een voorkeur tijdstip. Daarna zal het systeem opnieuw gaan zoeken naar vrije plaatsen. 

Klik op “vooruit” om de eerst volgende plaatsen te zien.

blokken

 

 

Hoe verzet ik een afspraak?

Bekijk de video.

Ga naar de Nutriportal site van jouw praktijk.

Log in (vraag een nieuw wachtwoord aan als je niet weet hoe je kan inloggen. Klik hiervoor op "wachtwoord vergeten")

Ga naar afspraken

Klik op het potloodje in de afspraak.

Kies een nieuw tijdstip.

Let op: de praktijk stelt zelf in tot wanneer en afspraak geannuleerd of verzet kan worden. Vaak is dat tot 24 uur van te voren.

Ik wil een eerste afspraak maken, maar het systeem geeft aan dat mijn emailadres al is gebruikt?

Het is mogelijk dat de online agenda van Nutriportal door een andere praktijk, waar je geweest bent,  is gebruikt en jouw emailadres dus heeft geregistreerd. (Let op: dat ook gerust al 5 jaar geleden zijn geweest).

Ga naar de begin pagina en klik op "wachtwoord vergeten". Je krijgt een email met een link om een wachtwoord aan te maken. Plan dan de afspraak en log bij de bevestiging in.

Kan ik mijn afspraak online betalen?

Wat kost een afspraak?

Elke professional die gebruikt maakt van NUTRiPORTAL bepaald zijn eigen tarieven conform de richtlijnen. NUTRiPORTAL is de tool die door de professionals worden ingezet. Vraag de tarieven op bij jou professional.

Vragen over inloggen? Kijk hier