afspraakmaken_nutriportal_client_mobiel

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bekijk de video

Een afspraak maken gebeurt meestal via de website van de praktijk, waar je een duidelijk stappenplan zult vinden. Heb je de Nutriportal-URL van jouw praktijk? Klik dan op de knop "Ik wil een afspraak maken". Als deze knop er niet is, heeft jouw praktijk ervoor gekozen om eerst de aanmelding te laten voltooien voordat de agenda wordt getoond voor het boeken van een afspraak.

afspraak maken buttton
stappenplan

Selecteer een geschikt tijdstip dat jou uitkomt. Je kunt een specifieke dag invoeren in het datumveld aan de linkerkant en/of een voorkeurstijdstip aangeven. Vervolgens zal het systeem opnieuw zoeken naar beschikbare plekken.

Klik op "Vooruit" om de eerstvolgende beschikbare tijden te bekijken.

blokken

Hoe verzet ik een afspraak?

Bekijk de video.

Bezoek de Nutriportal-website van jouw praktijk.

Log in op jouw account (vraag een nieuw wachtwoord aan als je niet weet hoe je moet inloggen. Klik hiervoor op "Wachtwoord vergeten").

Ga naar het gedeelte "Afspraken".

Klik op het potloodpictogram bij de betreffende afspraak.

Selecteer een nieuw tijdstip.

Let op: De praktijk heeft de mogelijkheid ingesteld voor het annuleren of verzetten van afspraken. Dit is meestal mogelijk tot 24 uur van tevoren.

Het systeem geeft aan dat mijn emailadres al is gebruikt?

Het kan voorkomen dat jouw e-mailadres is geregistreerd bij een andere praktijk die gebruikmaakt van de online agenda van Nutriportal. Dit kan zelfs al vele jaren geleden zijn gebeurd.

Om dit op te lossen, ga naar de startpagina en klik op "Wachtwoord vergeten". Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Nadat je een nieuw wachtwoord hebt ingesteld, kun je de afspraak plannen en bij de bevestiging inloggen.

Kan ik mijn afspraak online betalen?

Je praktijk kan gebruikmaken van de betaallink. Klik op de link in de e-mail en je wordt direct doorgestuurd naar een betaalwebsite. Nutriportal faciliteert de betaling, maar jouw praktijk heeft een eigen account bij de betaalprovider en bepaalt zelf welke betaalmogelijkheden beschikbaar zijn.

Naast de betaallink in de e-mail kun je ook betalen via het euroteken in de afspraak (te vinden via het menu 'Afspraken').

Wat kost een afspraak?

Elke professional die gebruikmaakt van NutriPortal hanteert zijn eigen tarieven, in overeenstemming met de richtlijnen. NutriPortal is de tool die door professionals wordt gebruikt. Voor informatie over de tarieven kun je contact opnemen met je professional.

Vragen over inloggen? Kijk hier